Sanitair

sanitairUw nieuwe badkamer een paleis…

Wilt u een nieuwe badkamer? Of uw badkamer een face-lift geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij maken er een paleisje van.

In overleg met u maken we een afspraak bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater. Kortom: de complete badkamer.
Als u in samenwerkinng met een van de medewerkers van de showroom een keuze heeft gemaakt, wordt er een offerte opgesteld en dankzij een geavanceerd computerprogramma kan uw droombadkamer al snel gestalte krijgen in de vorm van een drie dimensionaal ontwerp.

Bij akkoord van de totale offerte zorgen wij voor de sloop van de oude badkamer en de complete opbouw van de nieuwe en daar wij samenwerken met diverse aannemers wordt uw bad- en douchepaleis dus ‘turn-key’ opgeleverd, precies volgens afspraak en planning. U bent al gauw de koning te rijk…

Als vanzelfsprekend leveren en monteren wij natuurlijk ook een losse keukenmengkraan, douchemengkraan, badmengkraan, etc.

voorbeeld van een metamorfose van een toilet

 

toilet moniquetoilet monique 2