Evohome

ATP924G2010

Honeywell introduceert evohome. Hét brein van de centrale verwarming. Een nieuwe, intelligente en draadloze verwarmingsregelaar, die de warmte in elke woon- of werkruimte in een pand apart regelt. Hierdoor profiteren bedrijven en consumenten van de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment. Met de slimme zoneregeling is het namelijk mogelijk om alleen die ruimten te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van constant het hele huis. En dat biedt een behoorlijk besparingspotentieel!

evohome groepevohome-radiatorregelaar-HR92WE

Het nieuwe evohome-systeem combineert een reeks slimme technologieën, waardoor het comfort in een woning, kantoor of clubgebouw eenvoudig te vergroten is. Het systeem weet wanneer er ergens een raam openstaat en past hier de verwarmingsinstelling op aan. Daarnaast is evohome in staat om te ‘leren’ hoe het huis opwarmt en afkoelt gedurende de seizoenen. Intuïtieve regelingsfuncties betekenen dat instellingen – indien nodig – eenvoudig te veranderen zijn. Zo is het mogelijk de verwarming later in te schakelen bij een uitgestelde thuiskomst check this link right here now.

Huisdoorsnede evohome

evohome is toepasbaar op elke cv-installatie. Van aan/uit tot OpenTherm-ketel. Van stadsverwarming tot vloerverwarming en radiatoren. De zoneregeling is geheel draadloos en dus eenvoudig te installeren. Met het nieuwe evohome kunnen maar liefst 12 zones worden ingesteld. Op die manier is de warmte in elke ruimte individueel te regelen voor maximaal comfort en efficiënt energiegebruik. Of een bewoner nu thuis werkt of een avond weg is met vrienden – evohome biedt altijd de kans om energie te besparen. De intuïtief te bedienen gebruikersinterface heeft een vergroot en verlicht full colour touch screen scherm, dat snel en duidelijk uitleesbaar is.

evohome-iphone-app

Met de gebruiksvriendelijke evohome-app is het daarnaast mogelijk de verwarming via smartphone of tablet op afstand in te stellen. Ook per kamer. Hierdoor regelt de gebruiker zijn verwarming bijvoorbeeld vanuit de auto, vanaf het werk, vanuit een restaurant of vanaf het vliegveld. Maar ook thuis op de bank. Een ander voordeel is dat evohome ervoor zorgt dat het huis comfortabel verwarmd is bij thuiskomst. De app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

als Evo ambassadeur mogen wij op de door ons geleverde en geplaatste Evohome systemen een productgarantie van 5 jaar verlenen

Surf voor meer informatie over het Evohome systeem      www.evohome.honeywell.com

of bekijk de onderstaande Evohome video op youtube

Written by coelingh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *