Persberichten

Uit de Steenwijkerland Expres 3-12-2013:

 

Coeling1

Raymond Coelingh overhandigt bloemen aan Geke Jongedijk van Kapsalon ‘t Kniphuus.

Eerste huurder van all-in CV-ketel bij Coelingh

Boom regionale uitgevers / Wilko Aardema

Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh uit Steenwijk heeft de eerste all-in huur van CV-ketel geplaatst bij Kapsalon ’t Kniphuus aan de Mr. Hillebrand Tuttelstraat 8 in Steenwijk. De unieke service sprak Geke Jongedijk van ’t Kniphuus aan:

een CV-ketel, inclusief installatie en onderhoud voor 12 jaar huren vanaf slechts 30 euro per maand. Dit is mogelijk geworden dankzij de samenwerking met HuurGemak, een nieuw opgezette onderneming door Wesley van Wermeskerken. ‘HuurGemak regelt de financiering en het huurcontract en wij de levering, de installatie en het onderhoud’, licht Raymond Coelingh toe.

‘Deze service is uniek. Er zijn veel instanties, waarbij je een CV-ketel kunt huren, maar waarbij de klant nog moet betalen voor bijvoorbeeld installatiekosten en of toebehoren. Onze service is compleet, all-in. Je kunt dus twaalf jaar lang voor een gering bedrag per maand zorgeloos de winters door. Je loopt geen financieel risico en bovendien bespaar je door het aanschaffen van een nieuwe ketel ook nog eens op stookkosten.’

Voor meer informatie: www.huurgemak.nl en www.coelingh.nl

 

Uit de Steenwijkerland Expres van 19 november 2013: Coeling2

De samenwerking tussen Wesley van Wermeskerken (links) en Raymond Coelingh is beklonken.

Boom regionale uitgevers/ Wilko Aardema

All-in huur CV-ketel bij Installatiebedrijf Coelingh

Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh uit Steenwijk biedt een unieke service aan: een CV-ketel, inclusief installatie, onderdelen, service en onderhoud voor 12 jaar huren vanaf slechts 30 euro per maand. Dit is mogelijk geworden dankzij de samenwerking met HuurGemak, een nieuw opgezette onderneming door Wesley van Wermeskerken. ‘HuurGemak regelt de financiering en het huurcontract en wij de levering, de installatie, en het onderhoud’, licht Raymond Coelingh toe.

‘Deze service is uniek. Er zijn veel instanties, waarbij je een CV-ketel kunt huren, maar waarbij de klant alsnog moet betalen voor bijvoorbeeld installatiekosten en of toebehoren. Onze service is compleet, all-in. Je kunt dus twaalf jaar lang voor een gering bedrag per maand zorgeloos de winters door. Je loopt geen financieel risico en bovendien bespaar je door het aanschaffen van een nieuwe ketel ook nog eens op stookkosten.’

Bij Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh kan de klant, die deze service overweegt, kiezen uit elk gewenste type en merk CV-ketel. Al meer dan 75 jaar staat het installatiebedrijf klaar om zowel particulieren als bedrijven van dienst te zijn met behulp van kwaliteitsproducten en vakkundig geschoold personeel.