Sponsoring

Voetbalvereniging d` Olde Veste `54

Als jonge jongen voetbalde Raymond Coelingh al bij de Olde Veste en het was voor hem een logische stap om sponsor te worden van deze vereniging.
Olde Veste is met ruim 1000 leden de grootste voetbalvereniging van de gemeente Steenwijkerland.
Als sponsor laten ze je graag ervaren wat de meerwaarde is om sponsor te zijn van deze schitterende voetbalvereniging.

Het voetbalcomplex gelegen aan de Parallelweg is niet alleen een plek om te sporten, maar ook een zakelijke ontmoetingsplaats. Om de twee weken, bij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal, is de mogelijkheid voor de sponsoren om de contacten met bestaande, maar ook nieuwe relaties uit te diepen.

Voor meer info over Olde Veste en sponsoring van Olde Veste:    www.oldeveste.com

LTC Steenwijk

LTC Steenwijk heeft een rijke geschiedenis. Opgericht d.d. 16 maart 1923. In de meer dan 85 jaar dat LTC bestaat is het park uitgegroeid tot een moderne accommodatie met 9 tennisbanen. 3 (verlichte) Grasbanen en 3 verlichte en 3 onverlichte gravelbanen. Het clubgebouw bestaat sinds 1991 en mag naar hedendaagse maatstaven royaal en goed uitgerust genoemd worden. Het park wordt perfect onderhouden.
De vereniging is trots op hun park en clubgebouw.
Op dit moment hebben ze bijna 400 leden.
LTC hoopt dat in de komende jaren dat ledenaantal nog flink zal stijgen.

Voor meer info over LTC Steenwijk:        www.ltcsteenwijk.nl

accommodatie1

Steenwijker IJsclub Het Verlaat

IJsclub Het Verlaat. De ijsclub is opgericht op 20 mei 1926. Na jaren aan de Tukseweg vertoefd te hebben is de baan in 2006 verhuisd naar het Verlaat. Naast het exploiteren van de natuurijsbaan heeft de club ondermeer als doelstelling het organiseren van het schoolschaatsen en het jaarlijks kampioenschap van Steenwijkerland op de marathon. Verder verleent de ijsclub ondersteuning bij de regionale toertochten.

voor meer info over de Steenwijker Ijsclub:  www.steenwijkerijsclub.nl

dsc00416

SV Giethoorn SE

Een hele actieve club, die staat als een huis in Giethoorn, door de vele enthousiaste en actieve vrijwilligers, die de club een warm hart toedragen. Dit is ook nodig, zij zijn de motor van SVGSE. Inmiddels is SVGSE uitgegroeid tot een vereniging die bestaat uit ongeveer 600 leden, die elk op hun eigen sportieve wijze hun favoriete sport(en) beoefenen.

voor meer informatie over de SV Giethoorn:  www.svgse.nl

VV Steenwijk

voor meer informatie over VV Steenwijk: www.vvsteenwijk.nl

 

MHC Steenwijk, Mixed Hockeyclub Steenwijk

De Mixed Hockeyclub Steenwijk is opgericht op 9 juli 1975 en is de enige hockeyvereniging in Steenwijk.
De club beschikt over een schitterende en moderne sportaccommodatie bestaande uit twee kunstgrasvelden en vier kleedkamers. De kantine van het clubhuis doet meer denken aan een lounge bar dan aan een sportkantine en alleen daarom al ga je voor je plezier een versnapering halen. Voor een ieder, jong of oud, prestatie- of recreatiegericht is er wel een plek te vinden. Ons uitgangspunt is dan ook dat iedereen presteert naar beste kunnen. Één ding hebben ze gemeen, liefde voor de hockeysport en enthousiasme voor de club.
De vereniging stopt veel energie en tijd in haar jeugd en heeft zodoende een beleid ontwikkeld en vastgelegd. Daarbij staan spelniveau en spelplezier hoog in het vaandel. Sportiviteit, gezelligheid, prestatiegerichtheid, betrokkenheid en duidelijkheid zijn de pijlers waarop de MHC Steenwijk is gebouwd
voor meer informatie over MHC Steenwijk:  http://www.mhc-steenwijk.nl