Centrale Verwarming

Coelingh > Installatie > Centrale Verwarming

cv-oplossingen:

royaal comfort voor een scherpe prijs

Wij geven u gratis een deskundig advies. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren? Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Zo krijgt u de beste cv-oplossingen voor een scherpe prijs: een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is.

Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst en natuurlijk onderhouden wij uw installatie graag en goed, bijvoorbeeld op basis van een voordelig abonnement (zie Service & Onderhoud)

Wij kunnen nagenoeg alle merken leveren, monteren en onderhouden.

Radiatoren & Vloerverwarming

Radiatoren zijn belangrijke elementen van een verwarmingsinstallatie; een goede, aangepaste radiator is essentieel om te garanderen dat u geen geld verspilt door uw huis te veel te verwarmen.

Naast de traditionele paneelradiatoren zijn er ook eindeloze mogelijkheden om uw interieur te verfraaien met prachtige designradiatoren. En wat dacht u van de aangename warmte van vloerverwarming?

Bent u op zoek naar de beste verwarmingsoplossing voor uw situatie? Wij zijn op de hoogte van de laatste modellen en berekenen het benodigde vermogen.

 

evohome van Honeywell

Honeywell introduceert evohome. Hét brein van de centrale verwarming. Een nieuwe, intelligente en draadloze verwarmingsregelaar, die de warmte in elke woon- of werkruimte in een pand apart regelt. Hierdoor profiteren bedrijven en consumenten van de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment. Met de slimme zoneregeling is het namelijk mogelijk om alleen die ruimten te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van constant het hele huis. En dat biedt een behoorlijk besparingspotentieel!

Verhoogd comfort

Het nieuwe evohome-systeem combineert een reeks slimme technologieën, waardoor het comfort in een woning, kantoor of clubgebouw eenvoudig te vergroten is. Het systeem weet wanneer er ergens een raam openstaat en past hier de verwarmingsinstelling op aan. Daarnaast is evohome in staat om te ‘leren’ hoe het huis opwarmt en afkoelt gedurende de seizoenen. Intuïtieve regelingsfuncties betekenen dat instellingen – indien nodig – eenvoudig te veranderen zijn. Zo is het mogelijk de verwarming later in te schakelen bij een uitgestelde thuiskomst.

Toepasbaar op elke cv-installatie

evohome is toepasbaar op elke cv-installatie. Van aan/uit tot OpenTherm-ketel. Van stadsverwarming tot vloerverwarming en radiatoren. De zoneregeling is geheel draadloos en dus eenvoudig te installeren. Met het nieuwe evohome kunnen maar liefst 12 zones worden ingesteld. Op die manier is de warmte in elke ruimte individueel te regelen voor maximaal comfort en efficiënt energiegebruik. Of een bewoner nu thuis werkt of een avond weg is met vrienden – evohome biedt altijd de kans om energie te besparen. De intuïtief te bedienen gebruikersinterface heeft een vergroot en verlicht full colour touch screen scherm, dat snel en duidelijk uitleesbaar is.

evohome-app

Met de gebruiksvriendelijke evohome-app is het daarnaast mogelijk de verwarming via smartphone of tablet op afstand in te stellen. Ook per kamer. Hierdoor regelt de gebruiker zijn verwarming bijvoorbeeld vanuit de auto, vanaf het werk, vanuit een restaurant of vanaf het vliegveld. Maar ook thuis op de bank. Een ander voordeel is dat evohome ervoor zorgt dat het huis comfortabel verwarmd is bij thuiskomst. De app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

 

evohome ambassadeur

Steenwijkerland en omgeving

Als Evo ambassadeur mogen wij op de door ons geleverde en geplaatste evohome systemen een productgarantie van 5 jaar verlenen

Ga voor meer informatie over het evohomesysteem naar de website van Honeywell.

evohome