Centrale Verwarming

Coelingh > Installatie > Centrale Verwarming

cv-oplossingen:

royaal comfort voor een scherpe prijs

Wij geven u gratis een deskundig advies. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren? Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Zo krijgt u de beste cv-oplossingen voor een scherpe prijs: een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is.

Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst en natuurlijk onderhouden wij uw installatie graag en goed, bijvoorbeeld op basis van een voordelig abonnement (zie Service & Onderhoud)

Wij kunnen nagenoeg alle merken leveren, monteren en onderhouden.

Radiatoren & Vloerverwarming

Radiatoren zijn belangrijke elementen van een verwarmingsinstallatie; een goede, aangepaste radiator is essentieel om te garanderen dat u geen geld verspilt door uw huis te veel te verwarmen.

Naast de traditionele paneelradiatoren zijn er ook eindeloze mogelijkheden om uw interieur te verfraaien met prachtige designradiatoren. En wat dacht u van de aangename warmte van vloerverwarming?

Bent u op zoek naar de beste verwarmingsoplossing voor uw situatie? Wij zijn op de hoogte van de laatste modellen en berekenen het benodigde vermogen.

 

Slimme cv-regeling: euro’s besparen

Nu de gasprijzen recordhoogtes bereiken, is elke euro die de consument op zijn gasrekening kan besparen zeer welkom. In veel woningen heeft de cv-installatie nog geen slimme cv-regeling. Of mensen nu regelmatig thuis werken of overdag niet thuis zijn, je wil niet dat de ketel onnodig de leefruimtes verwarmt.

Honeywell Home thermostaten

Met de slimme Honeywell Home thermostaten heeft de huiseigenaar een innovatieve, energiezuinige en gebruiksvriendelijke bediening die zich aanpast aan het schema van de bewoners. Producten die uiteindelijk helpen om geld te besparen.

evohome zoning

evohome ambassadeur

Steenwijkerland en omgeving

Als Evo ambassadeur mogen wij op de door ons geleverde en geplaatste evohome systemen een productgarantie van 5 jaar verlenen

Ga voor meer informatie over het evohomesysteem naar de website van Honeywell.

evohome