Sanitair

Coelingh > Installatie > Sanitair

Toe aan een nieuwe badkamer?

Wilt u een nieuwe badkamer? Of uw badkamer een face-lift geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij maken er een paleisje van.

In overleg met u maken we een afspraak bij een showroom (deze link opent een uitnodiging van Gévier, een showroom in Drachten). Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater. Kortom: de complete badkamer.

Driedimensionaal ontwerp

Als u, in samenwerking met een van de medewerkers van de showroom, een keuze heeft gemaakt, wordt er een offerte opgesteld. Dankzij een geavanceerd computerprogramma kan uw droombadkamer al snel gestalte krijgen in de vorm van een driedimensionaal ontwerp.

Samenwerking

Bij akkoord van de totale offerte zorgen wij voor de sloop van de oude badkamer en de complete opbouw van de nieuwe en daar wij samenwerken met diverse aannemers wordt uw bad- en douchepaleis dus ‘turn-key’ opgeleverd, precies volgens afspraak en planning. U bent al gauw de koning te rijk… 

Inspiratie nodig?

Heeft u inspiratie nodig voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer? 

Vraag bij Plieger het complete showroom magazine aan. Vul uw gegevens in en u ontvangt gratis het complete Plieger showroom magazin, bomvol badkamer inspiratie!

Van fonteintje tot inloopdouche

Steenwijkerland en omgeving

Uiteraard leveren en monteren wij ook een losse keukenmengkraan, douchemengkraan, badmengkraan, etc.

Contact