Reinigingsmiddelen

Coelingh > Installatie > Sanitair > Reinigingsmiddelen

Reinigingsproducten & Probleemoplossers

Coelingh levert een zeer ruim assortiment hoogwaardige industriële reinigingsproducten & probleemoplossers.

De producten van Q-ing Chemicals zijn gespecialiseerd in ontstoppen, ontkalken, ontvetten en allerhande voorkomende vervuilingsproblemen.

Twee producten zijn bij ons uit voorraad leverbaar:

  • FAST INDUSTRIAL
  • SANIDECALER

FAST INDUSTRIAL

Fast Industrial is een industriële ontstopper die werkelijk ontstopt, daar waar anderen falen. Het lost alle organische verstoppingen op, zoals haar, papier, kalk, maandverband, zeep, vet, koffiedik, aluminium oxide, enzovoort.

Fast Industrial tast geen rubber, lood, koper of pvc-afvoersystemen aan en is niet schadelijk voor septische putten.  Bij preventief gebruik legt de Fast Industrial een beschermende laag aan in de leidingen.

SANIDECALER

Sani Decaler is een uitstekende periodieke ontkalker/reiniger op het gehele sanitairgebied. Het verwijdert onmiddellijk kalkaanslag, urinesteen en roest, op de meest doelmatige wijze. Tast geen keramiek, acryl en wondergliss coating aan.  Het product reinigt afvoerleidingen en vergroot de diameter van de buizen. Sani Decaler is onschadelijk voor septische putten. Na het gebruik afspoelen met water voor het beste resultaat (niet geschikt voor natuursteen).

Q-ING chemicals overig

Voor de overige producten van Q-ing chemicals verwijzen u naar de website van Q-ING Chemicals