Verduurzaming

Coelingh > Installatie > Verduurzaming

Duurzamer is goedkoper!

warmtepomp Intergas
Een duurzame woning levert veel op: een beter milieu, een prettiger woonklimaat en een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Met de juiste maatregelen kunt u wel tot 25% besparen! Bij die maatregelen kunt u denken aan een HR-ketel, zonnepanelen, warmtepompen, LED verlichting of het Evo-home draadloos CV-regelsysteem. Wilt u ook prettiger wonen, bijdragen aan een beter milieu en besparen op uw kosten? Neemt u dan zeker contact met ons dan kunnen wij samen kijken welke maatregelen interessant voor u zijn.

Zonnepanelen

Steenwijkerland en omgeving

Bijna elke woning in Nederland is geschikt voor zonnepanelen en zelfs met de Nederlandse zonnestraling nog heel rendabel.

Door het benutten van het zonlicht kunt u uw jaarlijkse elektriciteitsnota tot nul terugbrengen en zelfs geld gaan verdienen! In Nederland ontvangen we nog altijd de helft (!) van de zoninstraling die in de meest zonrijke gebieden van de wereld voorkomen, zoals in Saoedi-Arabië.

Door het laten installeren van een zonnepaneelsysteem op of bij uw woning maakt u gebruik van de gratis zonne-energie die in elektriciteit wordt omgezet, terwijl u voor de overcapaciteit automatisch een vergoeding krijgt van de energie-maatschappijen.

Zonnepanelen