Service & Onderhoud

All-in, service- of onderhoudscontract voor CV of andere toestellen

Service & Onderhoud

Goed onderhoud, regelmatige controle

Goed onderhoud en regelmatige controle van uw cv door een erkend installatiebedrijf zorgt voor optimaal rendement, een langere levensduur en optimale veiligheid.

Onderhoud met contract

Voor een vast bedrag per jaar bent u met een van onze contracten verzekerd van een juiste keuring van uw cv-toestel, ongeacht het merk van het toestel.
Dit onderhoud, 1 x per anderhalf jaar, voorkomt de kans op storingen en mocht er een storing plaatsvinden dan kunt u rekenen op onze 24-uurs service.

Onderhoud zonder contract

Natuurlijk kunt u ook uw toestel laten onderhouden zonder onderhoudscontract. Voor een dergelijke onderhoudsbeurt rekenen wij een bedrag van €90,- inclusief BTW (voor een goed onderhouden toestel). Zijn er reparaties nodig aan uw toestel, dan worden materialen en arbeid separaat aan u doorberekend.

i

Voorwaarden

Eerste beurt op regiebasis

Wilt u instappen in onze onderhoudscontracten dan rekenen wij voor de eerste onderhoudsbeurt een vast bedrag van €90,- inclusief BTW. Zijn er reparaties nodig aan uw toestel, dan worden materialen en arbeid separaat aan u doorberekend.

Prijzen

Alle prijzen inclusief 21% BTW. Facturering geschiedt vooraf in het eerste kwartaal van elk jaar.

Oudere toestellen

Voor een toestel dat 10 jaar wordt zal het all-in contract automatisch wijzigen in een servicecontract.

Opzegging

Opzegging dient schriftelijk (kan ook per e-mail) plaats te vinden. Bij een tussentijdse opzegging ontvangt u geen restitutie van de reeds betaalde bedragen.

Erkende installaties

Wij onderhouden alleen toestellen welke geïnstalleerd zijn door een erkend installatiebedrijf.

Prijswijzigingen

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Aanmelden voor onderhoud

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de bovengenoemde contracten dan verzoeken wij u het onderstaande aanmeldingsformulier uit te printen, zo compleet mogelijk in te vullen en dan aan ons te retourneren.

Bedrijf, particulier, grote klus, kleine klus. Wij zijn er voor u

Steenwijkerland en omgeving

Contact